De Avondschool organiseert opnieuw 'Beste kok van Vlaanderen uit het volwassenenonderwijs'

 

AvondschoolBesteKok2018 

Wie strijdt mee?

Na het overweldigende succes van de eerste editie, organiseert CVO DE AVONDSCHOOL Oostende voor de tweede maal de wedstrijd voor ‘Beste kok van Vlaanderen uit het volwassenenonderwijs’ op 7 december 2018.
Deze ‘battle’ vindt plaats in de Horeca-afdeling van CVO DE AVONDSCHOOL Oostende, Leopold III-laan 1 te Oostende, met aansluitend een galadiner in Kinepolis Oostende.
Alle afgestudeerde koks of koks in opleiding van een CVO, Syntra of VDAB uit Vlaanderen kunnen meedingen naar deze felbegeerde titel, dus ook uw cursisten. De manier om talent uit het volwassenenonderwijs in de schijnwerpers te zetten.
Het thema van de wedstrijd dit jaar is ‘creatief met Noordzeevis’. De deelnemers moeten eerst een innovatief en creatief recept met Noordzeevis insturen. De ingezonden recepten worden vervolgens beoordeeld door een leesjury waaruit 6 finalisten genomineerd worden. De finale op 7 december 2018, zal bestaan uit het bereiden van het ingezonden recept, gevolgd door een opgelegde proef.
De gerechten zullen beoordeeld worden door professionele en gevestigde chef-koks zoals Wout Bru (La Bru’sserie en Songlier des Ardennes), Bartel Dewulf (bekend als jurylid uit ‘Mijn Restaurant’ en kok bij de Rode Duivels), Filip Claeys (sterrenchef De Jonkman), Kenny Danschotter (chef-kok Weinebrugge Sint-Michiel) en Iain Wittevrongel (eigenaar restaurant Mondieu) en Eric Miete (Culinair Advisor Coppert Cress),
’s avonds, op het galadiner in Kinepolis Oostende, zal de winnaar bekendgemaakt worden.

Wil je weten wie de winnaar wordt?

Schrijf je dan in voor het galadiner op vrijdag 7 december in het Kinepolis In Oostende.
Klik op het inschrijvingsformulier als je erbij wil zijn.